Nézd meg a két képet rólam, ugye hogy van különbség?

Te is szeretnél egy ilyen csodálatos változáson keresztül menni?

2013
2022

A két képen jól látszik a különbség, hogy kiből ki lettem.
Mondhatom, hogy 10 évvel ezelőtti énemhez képest fiatalodtam. 🙂

Én már átmentem ezen a változáson, ezért saját tapasztalatomból merítve tudlak Téged segíteni!

Találkoztunk már? … Még nem? Akkor engedd meg, hogy bemutatkozzam.

Gazdik Katalin vagyok, szín- és stílustanácsadó, sminkes, két nagylány fiatalos anyukája.
Kislányként mindig csodáltam a szép ruhákat, a csinos öltözékeket. Imádtam kopogós cipőbe járni, az olyan nagylányos, nőies volt és mindig direkt kopogtam benne. De nem volt mindig pénzünk kopogós cipőre. Nem volt önbizalmam sem.

Nagyon sokáig azt hittem, hogy a drága ruha majd segít az önbizalmon. Ezért sokáig nem is foglalkoztatott a divat, a szépség, az elegancia. Elnyomtam magamban az ezek után való vágyat, mert nem tudtam megfizetni.

4-5 évvel ezelőtt azonban találkoztam egy sorozattal az egyik TV csatornán, ahol több héten keresztül segítettek a hölgyeknek a ruhaválasztásban, hajviselésben és megtanították a jelentkezőket helyesen sminkelni, helyes színeket választani, megtanították őket ruhát viselni. Nem küldték őket drága boltokba, hanem oda mentek vásárolni, ahova én is jártam.

Kívülről kezdtem a változást azzal, hogy megismertem a színeimet és miközben online tanultam, magamon gyakoroltam. 

Nem sokkal később az ismerőseim észrevették rajtam a változásokat. Szürke helyett rózsaszínben és világos zöldben jártam, fekete szinte csak a kabátom maradt és a csizmáim, valami kis plusz általában volt rajtam. Vagy egy kis színes kendő a nyakamban, vagy egy fülbevaló, egy karkötő, valami, amitől jobban éreztem magam. És bizony, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben.

Később már tudtam másoknak is segíteni. Láttam a szomorú arcokat az utcán, a boltban, a munkahelyemen, és arra gondoltam, hogy ha tudnák, milyen értékes emberek, akkor nem szomorkodnának annyira. Ha tudná, hogy milyen szép, akkor most mosolyogna és pozitív lenne ő is, mint én.

Hát elhatároztam, hogy segítek másoknak ebben! Megmutatom mindenkinek, akinek csak tudom, hogy bizony pozitívan is lehet gondolkodni, és ha így teszel, akkor repül az idő! Bizony, úgy is túl lehet lenni a napokon, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Itt láthatod a folyamatot:

Első próbálkozások egyike, nem az én színem ez a kék és a zöld kendő sem. A farmer sem volt jó választás, már látom, még jó hogy nem vettem meg.
Ez nekem túl sötét, már biztos nem vinném a próbafülkébe.
Itt már tudtam, mi kell nekem, a nagy napra felkészültem
Ez lett belőlem 😍

A saját esküvői ruhámat látod a harmadik képen, amit én találtam ki. Az overált és a kis bolerót vettem, és hogy menyasszonyos legyen varrattam hozzá egy uszályt és egy sötétkék selyem övet. Az én ötletem volt, hogy ilyen legyen, és nagy siker aratott.

Azért lett sötétkék a selyem öv, mert a vőlegényem, most már férjem zakója is pont ugyan ilyen sötét kék volt, és az ő nyakkendője pedig pont olyan fehér volt, mint az én ruhám. Így egészítettük ki egymást.

Ha szeretnéd, hogy hasonló, egyedi ruhában állj a vőlegényed elé a nagy napon, akkor szívesen segítek ebben is, mindenki megcsodált minket, emlékezetes nap volt, az biztos! 

Most szeretném ezt a csodát Neked is megmutatni!

Látod, hogy nem egy egyszerű folyamat volt, még nekem sem. Sőt!

Ha stílusváltáson gondolkodsz, szeretnéd egy kicsit jobban érezni magad, szeretnéd, ha a ruhatárad valóban építene Téged, és szeretnéd hogy a ruhatárad összes darabja minden mindennel passzoljon, hogy bármikor bármihez van kedved egy-egy napon, azt lazán meg tudd tenni és pikk-pakk találj is hozzá megfelelő másik darabokat, kiegészítőket, akkor jó helyen jársz. Nem egyik napról a másikra fog történni, ezért türelem kell hozzá, de azt megígérem, hogy nagyon fog tetszeni, mert ez bizony csodás feladat!

Életem legnagyobb felismeréseit kaptam meg ettől.

  • Megismertem egy másik oldalam, amit eddig még nem volt szerencsém,
  • Megszerettem magam a tükörben, mert látom hogy mik az én értékeim, és megtanultam ezeket megmutatni,
  • Megtanultam egészben gondolkodni, egyben látom már a szekrényemet, és ami onnan hiányzik, azt vásárolom, nem egy-egy darabhoz egy másik ruhát, amiből csupán egy szettet tudok csinálni, hanem a ruhatáramba megtanultam beépíteni a darabokat. Minden egyes darab most már egy eleme az egésznek.
  • Megszerettem a színeket magamon. Megismertem a saját színeimet és meg kell hogy mondjam, nagyon tetszik. Ha színesben vagyok, az hat rám és megmosolyogtat. Megtanultam igazából mosolyogni, tudod, amikor belülről, mélyről mosolyogsz, mert rendben vagy.
  • Megszerettem öltözködni, sminkelni magam, fodrászkodni, és minden nőies dolgot. Eddig nem szerettem, mert nem tudtam, hogy nekem miért nem áll jól, de megtanultam és már tudom. És nagyon tetszik!

Megmutatom Neked is! Ismerd meg magad egy kicsit más szemmel!
Ne várj tovább, indulj el most Te is a saját stílus-utazásodra!

Scroll to Top