Légy végre tudatos vásárló!

Takaríts meg időt, pénzt a felesleges kiadásokkal, légy tudatos vásárló!

Online stílusprogram a magabiztos, boldog hölgyeknek

Érezted már azt, hogy

 • Leginkább online szoktál vásárolni. Ilyen esetben már többször tapasztaltad, hogy Rajtad nem pontosan úgy állnak a megrendelt ruhák, mint a vásárlásnál a fotókon.

 • Figyelembe vetted ugyan a webshop oldalán a mérettáblázatot, de méretben mégsem voltak jók a megrendelt darabok.

 • Megrendelted ugyan a kiválasztott darabokat, de … rájöttél, hogy nem tudod beépíteni a meglévő ruhatáradba a vásárolt darabokat, így nem hordod és csak ott áll a szekrényedben.

Az SOS Stílusvarázs azért született meg, hogy:

 • visszanyerd az önbizalmad
 • tudatosan vásárolj
 • valóban csak olyan ruhákra költs pénzt, amit biztosan hordani fogsz
 • ne legyen több fölösleges darab a szekrényedben
 • egyszóval jól érezd magad a ruháidban, a bőrödben

El tudod képzelni, hogy ez Veled megtörténik?
Meghoztad a döntést, hogy az előbb említett területeken végre jelentős előrelépést tegyél, mert tudatos vásárlóvá szeretnél válni?

Szerintem igen, hiszen pont ezért olvasod most a soraimat. Képzeld csak el:

Ezzel a programmal

I.

Nem lesz több kihasználatlan ruha a szekrényedben!

II.

Tetszeni fogsz magadnak a tükörben!

III.

Pontosan tudni fogod, mikor mit vegyél fel!

Egyéni stílusprofil felépítése

Feltételezem, most azért vagy itt, mert nem tudod, milyen stílusba tartozol. Fogalmad sincs, milyen stílusok vannak, és hogy miért jó, ha ezzel tisztában vagy.

Felállítjuk az álomképed, ehhez meghatározzuk, hogy milyen stílusba szeretnél tartozni legbelül, és előkészítjük a változásodat.

Ahhoz, hogy igazán önmagad tudj lenni, ismerned kell azt a valakit, aki legbelül jelenleg el van nyomva. Ezt a valakit fogjuk életre kelteni.

Alkatelemzés

Megmutatom Neked, hogy milyen szép tested van. Tudom, hogy ezt most nem hiszed el, de gondolj bele, ha Te megszereted magad, a tested, akkor mások is azzal a szemmel fognak Rádnézni, ahogy Te is minden reggel a tükörbe.

Ha megismered Magad, akkor fogod tudni úgy öltöztetni, hogy előnyös, kényelmes, praktikus legyen a számodra, és ezzel magabiztosságot tudsz majd árasztani.

Ki kísér végig ezen a csodálatos utazáson?

Gazdik Katalin vagyok szín- és stílustanácsadó, sminkes, az önbizalomhiányos  hölgyek szépségszakértője.

Az elmúlt időszakban több hölgynek mutattam meg az elveszett szépségét, hoztam vissza az életkedvét, a magába vetett hitét és indult el a siker útján.

 

Ez idő alatt azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan bizony az online munka mellett inkább online intézzük a vásárlásainkat is. Viszont aki személyesen sem tanult meg magának JÓL vásárolni, az online méginkább nem fog tudni. Ahhoz, hogy erre megtanítsalak, kell hogy legyen önbizalmad. Meg kell találnod magadban a szépet, az értékeket.

 

Én már megtapasztaltam magamon is, hogy enélkül biztosan nem leszel tudatos vásárló.

 

Ismerned kell magad kívülről-belülről és így pontosan fogod tudni hogy mikor mire van szükséged. Én ezen az úton már végigmentem. Voltak nagy felismerések, és bizony nem ment egyik napról a másikra, de csodás utazás volt! Ezt tudom Neked is megmutatni.

 

Én segítséget tudok Neked nyújtani az önbizalom fejlesztésében, és a külső szépséged megtalálásában.

 

Sok sikert kívánok Neked ehhez a csodálatos utazáshoz.

Mennyibe kerül és mit tartalmaz az SOS stílusvarázs?

2023-ban  a Stílustanácsadás áráért veheted igénybe ezt a szolgáltatást mindössze: 35 000 FT-ért.

Tartalma:

 • Online fogom először felvenni Veled a kapcsolatot, levélben és telefonon. Levélben fogok küldeni egy kérdőívet a további elemzésekhez, valamint szükségem lesz kettő fotóra. Pontosan el fogom mondani, hogyan kell ezeket elkészítened, mert ebből tudom megírni az alkatod elemzését összefoglaló személyre szabott dokumentumodat.  Ebben leírom Neked részletesen, hogy a testalkatod szerint milyen fazonokat érdemes választanod és mire kell figyelned egy-egy szett összeállításánál.

 • Ezután átküldök Neked egy  munkafüzetet, ami alapján majd megalkotjuk az álom ÉN-edet.

 • Ezt követően foglalsz hozzám egy 2 órás online találkozóra időpontot, amikor az alkatod elemzését és a munkafüzetet átbeszéljük. Ezzel a tudással már könnyű lesz leadnod a következő rendelést a kedvenc webshopodban, de természetesen erről is lesz szó majd. Kapsz tanácsokat a vásárláshoz is.

 • Átbeszéljük a meglévő ruhatáradat is, kapsz egy pár jó tanácsot ehhez is.

 • Az első vásárlásodat együtt fogjuk átnézni, átbeszéljük a választott darabokat és online vagy offline (ahogy Neked kényelmesebb) beillesztjük a meglévő ruhatáradba.

A program végén kapsz tőlem majd egy kis meglepetést, de ez most még maradjon TITOK! 

Minden jog fenntartva © 2022 | delfistyleland.hu | email: info@delfistyleland.hu   https://delfistyleland.hu/ÁSZF/ 

Scroll to Top