:
:
:
Sajnos már nem tudsz jelentkezni a programokra, a jelentkezés lezárult. Figyeld a Facebook és Instagram oldalaimat, hogy elsőként értesülj aktuális ajánlataimról.

Fedezd fel a saját stílusod erejét és légy magabiztos, sikeres Vezető!

A 2 hónapos Stílustréning végén

 • Határozott és magabiztos leszel
 • Hatékonyabban végzed majd a teendőket
 • Megéled a nőiességed
 • Sikeres leszel
 • Folyamatosan növekedik az önbizalmad
 • Könnyen létesítesz új kapcsolatot és boldogan kapcsolódnak Hozzád az emberek
 • Növekszik a bankszámlád

Érezted már azt, hogy

 • Nincs időd semmire. Folyton időhiányban szenvedsz, és persze Magadra marad a legkevesebb. Pedig tudod, ahhoz, hogy a vállalkozásod sikeres legyen, Rád van a legnagyobb szükség. Emiatt fontos, hogy pozitív legyen a kisugárzásod, de a mindennapos rohanás alatt ezt nagyon nehéz kivitelezni.
 • Nehéz az egyensúlyt megtalálni a munka és a magánélet között. Az intenzív munkaidő, a vezetői pozícióban rejlő felelősség, és a magánéleti kötelezettségek jelentős kihívás elé állít Téged. A végén vagy a vállalkozás szenved kárt, vagy a gyerekkel, családdal, férjjel való kapcsolat. Az ÉN pedig háttérbe szorul. Magadra tényleg semmi időd, energiád nem marad.
 • Nehezen megy az értékesítés. Vagy esetleg egyáltalán nem tudsz értékesíteni, mert nincs önbizalmad. Így a bevételed sem elég ahhoz, hogy sikeres vállalkozónak mondhasd magad.

A stílustréning azért született meg, hogy:

 • visszanyerd az önbizalmad
 • magabiztosan tudd vezetni vállalkozásod a siker felé
 • emellett legyen elég időd a családodra, gyerekeidre, párodra
 • nyugodt legyél és kiegyensúlyozott
 • egyszóval boldog legyél az élet minden területén

El tudod képzelni, hogy ez Veled megtörténik?
Meghoztad a döntést, hogy az előbb említett területeken végre jelentős előrelépést tegyél, mert sikeres vállalkozó hölggyé szeretnél válni?

Szerintem igen, hiszen pont ezért olvasod most a soraimat. Képzeld csak el, a tréning résztvevőjeként:

I.

Tetszeni fogsz magadnak a tükörben!

II.

Hiteles leszel a hivatásodban

III.

Sikeres leszel az életben

Mit tartalmaz a tréning?

Egyéni stílusprofil felépítése

Feltételezem, most azért vagy itt, mert nem tudod, milyen stílusba tartozol. Fogalmad sincs, milyen stílusok vannak, és hogy miért jó, ha ezzel tisztában vagy.

Felállítjuk az álomképed, ehhez meghatározzuk, hogy milyen stílusba szeretnél tartozni legbelül, és előkészítjük a változásodat.

Ahhoz, hogy igazán önmagad tudj lenni, ismerned kell azt a valakit, aki legbelül jelenleg el van nyomva. Ezt a valakit fogjuk életre kelteni.

Színtanácsadás

Ahhoz, hogy önmagad legjobb verzióját Te is lásd, ismerned kell, hogy milyen árnyalatok élénkítenek a legjobban.

Nagyjából 100 darab színkendő segítségével bebizonyítom Neked, hogy vannak bizony olyan színárnyalatok, amelyekhez még smink sem kell egy-egy rohanós napon, és mégis csodásan fogsz ragyogni.

A színeket tovább tanulmányozva megtanítalak beszélni a színekkel. A színeknek jelentésük van, ha tudatosan használod őket, akkor segítenek Neked az élet minden területén.

Alkatelemzés

Megmutatom Neked, hogy milyen szép tested van. Tudom, hogy ezt most nem hiszed el, de gondolj bele, ha Te megszereted magad, a tested, akkor mások is azzal a szemmel fognak Rádnézni, ahogy Te is minden reggel a tükörbe.

Ha megismered Magad, akkor fogod tudni úgy öltöztetni, hogy előnyös, kényelmes, praktikus legyen számodra, és ezzel magabiztosságot tudsz majd árasztani.

Sminkoktatás

Megtanítom Neked, hogy tudsz reggelente időt spórolni ezzel a teendővel is.
Bebizonyítom, hogy egy gyors nappali sminket nagyon egyszerűen el tudsz készíteni magadnak. Megtanítom azt is, hogy ha esetleg nagyobb eseményre készülsz, akkor hogy tudsz az egyszerű nappali sminkből alkalmi sminket varázsolni.

Ennek a tudásnak a birtokával tovább növeljük az önbizalmad. Magabiztosságod határtalan!

Gardróbrendezés

Az előzőekben megtanultad a saját stílusodat, ismered már a színeidet, az alkatodat, azt is tudod, hogy emeld ki a szépségedet, tudod, mit akarsz megmutatni a világnak.

Így már könnyű lesz rendet rakni a szekrényedben is.

Minden darabot együtt átnézünk, csupán azok a darabok fognak megmaradni, amik Téged építenek és az álomstílusodba beleillenek.
Ez nem csak gyorsítja majd a reggeli készülődésedet, hanem rend is lesz körülötted.

Neked való a tréning:

 • ha önbizalomhiányban szenvedsz és emiatt nem tudsz előre lépni anyagilag, és tudod, hogy ezzel a tréninggel magabiztosabb leszel és nő az önbizalmad.
 • szeretnél végre rendet rakni a környezetedben, ruhatáradban és tudatosan vásárolni ezek után
 • környezettudatos vagy és szeretnél változtatni a szekrényeden, hiszen tudod, hogy azzal hogy tudatosan vásárolod a ruháidat nem csak pénzt spórolsz, de a környezetet is véded.
 • szeretnél pénzt spórolni Magadnak, a családodnak, hiszen tudod, hogy ez az összeg, amit most kifizetsz, az csupán befektetés a jövőtökbe. Tudatos vásárlással a stíluscsomag árának a többszörösét tudod megtakarítani.
 • időt szeretnél nyerni Magadnak, és így a családodnak is. Hiszen tudod, hogy a tréning alatt tanultakat beépítve a mindennapokba temérdek felesleges pénzköltéstől, időtől és energiától kíméled meg magad.

Mennyibe kerül a stílustréning?

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb ajánlatomat, három féle tréning közül választhatsz.

Mini style

90 000 Ft

Tartalmazza:

 • Színtanácsadás
 • Alkatelemzés
 • Stílustréning
 • Alapruhatár tervezés
 • Nappali smink

+ meglepetések, bónuszok

style-symphony

180 000 Ft

Tartalmazza:

 • Színtanácsadás
 • Alkatelemzés
 • Stílustréning
 • Alapruhatár tervezés
 • Sminkoktatás
 • Gardrób rendezés

+ meglepetések, bónuszok

diva style

350 000 Ft

Tartalmazza:

 • Színtanácsadás
 • Alkatelemzés
 • Stílustréning
 • Alapruhatár tervezés
 • Sminkoktatás
 • Gardrób rendezés
 • Közös vásárlás 2 alkalommal
 • Fotózáshoz frizura, smink
 • Fotó

Így vélekednek rólam mások

"Nagyon szuper volt, nagyon jól éreztem magam és tök jó, hogy most már bátrabban választhatok színes ruhákat. A levél amit kaptam, az is szuper, nagyon köszi a részletes leírásokat. Nagyon szuper volt!" Fotózás után: "Jó lett a fotózás, persze hogy segítettél, azóta az alapján próbálok öltözni meg vásárolni. Ezek a képek Nélküled nem lettek volna ilyen jók. 🙂 Te adtál önbizalmat a színekhez :)"
Molnár Erika - EkkaPixels
"Kozmetikusom, Lilla mikor említette, hogy lesz kollégája, aki stílustanácsadással foglalkozik, már vártam, hogy találkozzunk. Kati mindenre kiterjedő tanácsokkal látott el, a színválasztással, a smink, frizura terén. Teljesen feldobva jöttem haza. Színkártyájának segítségével, mentem vásárolni. Teljes megelégedéssel ajánlom, hogy keresd fel Katit, mert tuti tud olyat mutatni, vagy mondani, amire eddig nem is gondoltál. Amit eddig hittem, hogy szerintem az én színem, megmutatta, hogy mi is az valójában, és igaza volt. "
Kardosné Kreisz Ágota

Gyakran ismételt kérdések

A stílustréning bármelyik csomagját választva egyedi igényednek, körülményeidnek megfelelően átfogó segítséget kapsz ahhoz, hogy magabiztosan tudj bizalmat építeni a környezeted szemében és időt tudj spórolni magadnak minden nap. Ez egy összetett dolog, minden részlete Téged szolgál, a Te jövődet fogja megkönnyíteni és az álom énedet megvalósítani.

Azoknak a hölgyeknek és uraknak javaslom, akiknek csupán egy-két szín van a szekrényükben és szeretnék színesíteni a ruhatárukat, megjelenésüket.

Nagyon jó befektetés azoknak, akik szeretnék tudni, hogy mi áll jól nekik, milyen hajszínt válasszanak, hogy harmóniába kerüljön végre a megjelenésük.

Ezen kívül javaslom ezt a szolgáltatást olyan vendégeknek akik a színekkel, megjelenésükkel bizalmat szeretnének építeni a követőikben, ügyfeleikben, vendégeikben, környezetükben.

Nem, online nem vállalom, csak személyesen vállalom az elemzést.

Minden kérdésedet hozd el magaddal.

Úgy készülj, hogy ha sminkben jössz, akkor azt le fogom mosni Rólad. Ha szeretnéd, akkor utána ki tudod majd sminkelni magad, lesz rá lehetőséged, de az elemzést sminkben nem vállalom.
Kérlek, hogy nyitottabb felsőben érkezz, ne legyen teljesen zárt a nyaka az ingednek/blúzodnak/felsődnek, mert azt is rontja az elemzés eredményét. Ezen kívül kérlek, hogy egyszínű, lehetőleg világos (fehér, drapp, világos szürke) felsőben érkezz, hogy a fehér kendő, amit Rádterítek, ne üssön el tőle. Ha nem szeretnél ilyen felsőben jönni, akkor lesz lehetőséged átöltözni, ez esetben kérlek hozd el magaddal.

Szívesen megtartom a saját otthonodban. Szigetszentmiklóson és 15 km-es körzetében nem számítok fel plusz költséget emiatt, ha több km-re szeretnél hívni, akkor egyedi megállapodás alapján számítok plusz költséget.

2023.06.30-ig Szigetszentmiklóson tudom megtartani a tanácsadásokat a Beauty Room Szépségszalonban, 2023.07.01-től a helyszín keresése folyamatban van. Figyeld az oldalamat, közösségi média felületeimet, ahol tájékoztatlak a legfrissebb információkról. 

Egy tanácsadás nálam 1,5-2 óra. Tőled is függ hogy milyen hosszú, hiszen nem engedlek el addig, amig nem ismered meg magadtól a saját színeidet. 

Tartalma: színelmélet után letakarom a hajadat egy kendővel és a ruhádat egy másik kendővel, hogy ne zavarja semmi az elemzést. Megnézzük, hogy egy-egy színárnyalat hatására az arcod hogy fog reagálni. Nagyjából 100 db színkendő segítségével fogjuk megállapítani közösen, hogy melyik színtípusba tartozol. Ha ez megvan, akkor kiválasszuk a tökéletes rúzs színét, amit meg is rendelhetsz. Ezután beszélgetünk a szettekről, hajszínről és minden kérdésedet fel tudod tenni. Kapsz majd egy emailt is az elemzésről, valamint színkártyát is, hogy vásárlásnál legyen tuti segítséged.

Az alkatelemzés 1-1,5 óra, ahol megtudod, hogy milyen fazonokat, anyagokat érdemes választanod ahhoz, hogy kiemeld a tested előnyös részeit. Megmutatom Neked, hogy van derekad, azt is megbeszéljük, hogy milyen hosszú legyen a ruha, szoknya, milyen hosszú blézert, kabátot érdemes választanod, és milyen kiegészítőket javaslok ahhoz, hogy teljes harmóniában legyen a megjelenésed.

A jó benyomás milliókat hozhat, a rossz benyomással millióktól fosztod meg magad!

Bármelyik csomagot választod, több meglepetéssel is készülök Neked. 

 • Nem tudsz választani? – Jelentkezz egy ingyenes 30 perces konzultációra, hogy megbeszéljük, melyik csomag a legideálisabb számodra. A jelenlegi körülményeidet és célodat figyelembe véve ajánlok majd Neked egy csomagot.
 • Már tudod, melyik csomagot szeretnéd? – Akkor kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot a megrendeléshez, én pedig ez alapján felveszem Veled a kapcsolatot.

Ki kísér végig ezen a csodálatos utazáson?

Gazdik Katalin vagyok szín- és stílustanácsadó, sminkes, a sikerorientált vállalkozó hölgyek stílusszakértője.

Az elmúlt időszakban több vállalkozó hölgynek mutattam meg az elveszett szépségét, hoztam vissza az életkedvét, a magába vetett hitét és indult el a siker útján.

Ez idő alatt azt tapasztaltam, hogy nem a külsővel vannak a problémák, nem plasztikai sebészhez kell fordulni, hogy jobban nézz ki, hanem magadban kell hinni. Meg kell találnod magadban a szépet, az értékeket.

Mindegy, hogy belülről kezded és kifelé haladsz, vagy kívülről kezded és a belsőd is szépül ettől, de azt tudom, tapasztaltam magamon is, hogy enélkül biztosan nem leszel sikeres.

Én segítséget tudok Neked nyújtani az önbizalom fejlesztésében, és a külső szépséged megtalálásában.

Sok sikert kívánok Neked ehhez a csodálatos utazáshoz.

Néhány vállalkozó társamnak segítettem már, és mint látod, nekem is sikerült. Leszel velünk Te is sikeres 2023-ban?

Melyik énemmel kötnél inkább üzletet?

Előtte Utána

Tudtad, hogy az első találkozásra csupán EGYETLEN EGY lehetőséged van?

Bizony! Az első találkozás csupán a legelső alkalommal lehetséges, a következő találkozásnál már meglesz az első benyomás által kialakított vélemény. Ez pedig befolyásolja azt, hogy mennyire vagy sikeres a vállalkozásodban.

Minden nap találkozhatsz valakivel, aki lehet hogy később az ügyfeled lesz, vagy a partnered, vagy beosztottad, nem tudhatod előre. Egy vállalkozónak minden nap minden percben felkészültnek kell lenni az első találkozásra.

Egy ilyen alkalommal leginkább a külső megjelenésedre fog emlékezni a másik fél. Mielőtt odalépnél hozzá és megszólalnál, már akkor fogja látni a hajad, a szemed, a ruhád, azt hogy mennyire vagy ápolt, igényes a megjelenésedre. Érezni fogja a pozitív kisugárzásod. Ezekkel tudsz legelső körben bizalmat építeni.
Ezért nagyon fontos erre megfelelő figyelmet fordítani.

Ha nem figyelsz erre, a hitelességed is múlhat rajta függetlenül attól, hogy milyen iparágban tevékenykedsz.

Mivel tudom, hogy Téged a SIKER hajt, azért vagy most itt, hogy sikeres legyél, ezért biztos vagyok benne, hogy ezt az anyagot Neked készítettem!

Minden jog fenntartva © 2022 | delfistyleland.hu | email: info@delfistyleland.hu   https://delfistyleland.hu/ÁSZF/ 

Scroll to Top