Stílustanácsadó vagy stylist?

A stylist általában filmekhez, elképzelt színházi szerephez öltözteti be az ügyfeleit, vagy a sztárokat, egy-egy alkalomra.

Ezzel szemben a stílustanácsadó a ‘hétköznapi’, átlagos embert öltözteti figyelembe véve a természeti adottságait, a stílusát, az egyéniségét, a hobbiját, az életstílusát, munkáját, vagyis a minden napi életvitelét.

Nagy különbség van a kettő között.

A tinédzserek, kamaszok még keresik a stílusukat, aztán felnőtt korban vannak akiknél ez kialakul és ráéreznek. Ám sokan vannak, akiknek még felnőtt korban sem alakul ki, és ők keresik. Vagy egyszerűen a farmer-póló variációnál maradva egy átlagos szürke színben, feketében és fehérben nem mernek színeket hordani…

Vagy nincs idejük keresgélni, vagy nem mernek ezzel foglalkozni, vagy csak már próbálkoztak, de pont nem jó árnyalatokkal, fazonokkal, és már negatív tapasztalatuk van. Már inkább a két rossz közül a megszokott kevésbé rosszat, az egyhangút válasszák.

Rossz hírem van. Ha Veled is ez történt, a napjaid is egyhangúak lesznek. Szürkék.

De nem kell ennek így lennie! Hiszen az élet rövid! Nem mindegy, hogy ezt az időt hogy éled meg! Csak elfogadod, hogy szürkék a hétköznapok, vagy inkább mersz egy kicsit színesedni. Mersz egy kicsit néha ragyogni, vagy jó Neked az egyhangú, megszokott környezet. …

Ezen érdemes kicsit elgondolkodni.

Nem egy könnyű változás ez, mert ha egyszer belevágsz, akkor belül is változni fogsz. Alakulni fog a személyiséged, magabiztosabb leszel nem csak az öltözködésben!
Ez ki fog hatni a hétköznapjaidra, a kapcsolataidra, a munkádra, és az egész életedre!

Viszont ami utána jön, az leírhatatlan!

Egyenlő a szabadsággal! Nézd meg a visszajelzéseket, és próbáld ki Te is!

Merj változni! Merj magabiztos lenni! Merj ragyogni! Te is megérdemled!

Scroll to Top