Nyerd vissza az önbizalmad a stílussal!

A mai rohanó, bizonytalan világban ezer dolgod van, tudom. Helyt akarsz állni a munkádban, anyaként, barátként, feleségként, barátnőként, otthon is a háztartásban, és még sorolhatnám. 

De ebben hol vagy TE, mint nő?

Mindig ezt az egy dolgot vagyunk hajlamosak háttérbe szorítani, pedig pont ez az, amitől hatékonyabb lennél. Pont ez az, amitől jobb lenne a kedved, kedvesebb lennél, nyugodtabb és boldogabb lenne az életed. Egyszerűen könnyebb lenne minden!

Kíváncsi vagy, hogy tudlak ebben segíteni?

Már online is igénybe tudod venni a lenti szolgáltatásokat, nézd meg a kedvezményes csomagokat is.

SOS tanácsadás egy alkalomra ONLINE

Hatalmas ruha, kiegészítő és smink választék van a boltokban. Ha bemész egy plázába, és körbe nézel, vagy csak elmész egy ruhaüzletbe, először fogalmad sincs, merre indulj el. Ráadásul a divat is folyton változik, ami nem könnyíti meg a dolgunkat.

  • Mikor mit illik viselni?
  • Hol és mit vásároljak?
  • Mit vegyek fel, hogy praktikus is legyen egész napra?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztathatnak. Ráadásul fogalmad sincs, hogy merre indulj el egy ruhaüzletben hogy ezeket a kérdéseket is szem előtt tartsd? Ahhoz, hogy tudd, melyik üzletbe merre indulj vásárolni magadnak, nem csak színeidet, az alkatodat, hanem ezen felül még érdemes tudnod a stílusodat is. Minden korosztálynak megvannak a maga stílusjegyei, de ezen belül még több stílusirányzat is megfigyelhető.

Ha nem boldogulsz egyedül, akkor szólj és máris megoldjuk a problémádat.

A stílustanácsadás időtartama egy óra. 

Ára: 25 000 Ft

Megtaláljuk a gyermekkori ÁlomÉNed (Stílustanácsadás)

Emlékszel, amikor még kislány voltál, akkor nem volt Benned megfelelési kényszer, azt a ruhát vetted fel, amiben éppen akkor jól érezted magad. Pörgős szoknyában jártál, hercegnőnek érezted magad. Én imádtam kopogós cipőben járni.

 

Aztán a középiskolában kapod a kritikákat – ki tudja, lehet az irigység miatt -, később a Social Media, ahol minden nőnek, lánynak sima bőre, szép és tökéletes teste van. Mindenki a boldog arcát mutatja, hogy minden rendben van. Ezzel szemben a tükörben nem ezt látod. Persze hogy Önbizalomhiányod van.

Tudod, mit kell tenned ahhoz, hogy jól legyél most a bőrödben?

 

Megálmodjuk az álomképed, ehhez meghatározzuk, hogy milyen ruhadarabok, kiegészítők és belső munka szükséges és előkészítjük a változásodat.

 

Ahhoz, hogy igazán önmagad tudj lenni, ismerned kell azt a valakit, aki legbelül jelenleg el van nyomva. Ezt a valakit fogjuk életre kelteni.

A tanácsadás időtartama 1 óra.

Ára: 25 000 Ft

Tanulj meg beszélni a színekkel (Színtanácsadás)

Színek vesznek körbe minket mindenhol. Bármerre nézel, mindenhol színeket látsz. Otthon, az utcán, a munkahelyeden, mindenhol. 
Minden színnek jelentése van. Hatnak ránk akár akarjuk, akár nem. Hatással van a kedvedre, az érzéseidre.
Ezért nem mindegy, hogy egy-egy alkalommal milyen színeket viselsz.

Ezen kívül mindenkinek van valamilyen színe. Neked is. A hajad, a szemed, a bőröd, a fogad, a szád színe összességében árulkodik arról, hogy meleg vagy hideg típusba tartozol. Ezért ezt is tudni kell ahhoz, hogy a színeket tudatosan tudd alkalmazni. Hogy ha a megfelelő színekben szeretnél öltözködni, akkor nem elég tudni az adott szín jelentését, tudnod kell, hogy Neked melyik színárnyalat lesz a legelőnyösebb. Azzal fogod a leghamarabb elérni azt, amit szeretnél.

Megtanítalak arra, hogy tudd helyesen használni a színeket.
Közel 100 db színkendő segítségével megállapítom, hogy melyek azok a színárnyalatok, amelyekkel minden vágyadat el fogod tudni érni.
Beszélünk majd a megfelelő szettek összeállításáról is, színeket, színpárokat is fogok mutatni. Megbeszéljük, hogy milyen kiegészítőket, milyen színű hajfestéket érdemes választanod.
Ezek után kitérünk a sminkre is, megmutatom, hogy melyek lesznek a számodra legelőnyösebb apró trükkök egy-egy sminknél, és kipróbálhatod, hogy melyik színű rúzs áll a legjobban.

A színtanácsadás időtartama 2 óra.

Ára: 35 000 Ft

Csini darabok a megszokott, unalmas szettek helyett (Alkatelemzés)

Ahhoz, hogy tökéletesen tudd formázni a tested, ismerned kell az alkatodat. Akkor fogod tudni, hogy mit szeretsz magadon igazán. Ha ez megvan, akkor azt a testrészedet kell kiemelni, hiszen akkor azt fogják mások is először észrevenni Rajtad, amit Te is szeretsz magadon. Ettől megnyugszol majd, hogy tudod, azt látják, ami Neked is tetszik. Ez viszont növeli az önbizalmad. Hatalmas ereje van ennek a mindennapokban.

Előkerül a képen látható centi, és a tükör előtt bebizonyítom Neked, hogy szép tested van, szép alkatod, egyedi, és van mit kiemelni rajta, ne aggódj!

Az alkatelemzés időtartama 1 óra.

Ára: 25 000 Ft

Hogy pikk-pakk el tudj készülni egy különleges alkalomra (Sminkoktatás)

  • Fogalmad sincs, hogy tudsz magadnak egy csodálatos szépítő sminket készíteni? 
  • Munka után bulizni mész és kell egy kicsit turbózni a nappali sminkeden?
  • A munkád megkívánja napközben a tökéletes megjelenést, amit szeretnél egy tökéletes sminkkel megkoronázni?

Semmi gond, nagyon jó helyen jársz, mert ebben is tudok Neked segíteni. Professzionális eszközeimmel megmutatom, hogy az arcformádnak és a színeidnek figyelembe vételével milyen praktikákkal tudod a legelőnyösebben szépíteni az arcod, kiemelni a szemed színét, csábítani a mosolyod. Hiszen egy tökéletes sminkben jobban tudsz ragyogni is.

Átnézzük a saját sminkkészletedet és segítek a számodra legjobb termékek beszerzésében.

A tanácsadás időtartama kizárólag Tőled függ. Lehet, hogy elég két óra, de ha négy óra kell, akkor sem mész addig haza, amig minden kérdésedre nem kaptál választ!

Ára: 35 000 Ft

Szerelem ruhatár fölös göncök nélkül (Gardróbrendezés)

Reggelente a káoszt látod a szekrény előtt, és … sosem tudod hogy mit vegyél fel. Aztán gyorsan kikapsz valamit a káosz tetejéről, és a végén mindig ugyan az a pár darab ruha marad a végső választás. Pedig annyi ruha van a szekrényben, és változatosan is lehetne öltözködni. Ez nagyon nem megy, nagy feladat. És persze az mellett, hogy káosz van még sok időt el is vesz, van hogy naponta többször is. Ismerős? És rosszul érzed magad miatta? Semmi gond. Én ebben is tudok Neked segíteni.

Közösen átnézzük az egész ruhatáradat. Megmutatom, hogy mi alapján tudod szelektálni a szekrényedet és szellős, szép, rendezett gardrób szekrényt varázsolni belőle. Ez még nem minden, összeállítunk jó pár szettet, amire most még nem is gondolsz. Biztosan vannak olyan darabok, amiket nem kell elengedni, csupán a megfelelő ruhával vagy kiegészítővel párosítani. Ezen felül összeírjuk, hogy az életstílusodhoz, munkádhoz, mindennapjaidhoz milyen ruhára, kiegészítőre van még szükséged. Így a lista alapján fogod tudni feldobni még egy kicsit a ruhatáradat és legközelebb már csak frissíteni kell.

Nem csak szép és rendezett szekrényt kapsz, hanem:

  • tudatosan tudsz majd vásárolni,
  • nem fogsz feleslegesen pénzt költeni
  • minden ruhadarab mindennel passzolni fog a szekrényedben.

Bármint kivehetszt a szekrényből, biztosan lesz 3-4 másik olyan darab, amit választhatsz hozzá aktuális kedvednek, érzésednek megfelelően. Összességében pénzt és időt tudsz spórolni ezzel.

Az gardróbrendezés időtartama 3 óra.

Ára: 65 000 Ft-tól

Ha több szolgáltatást szeretnél igénybe venni, akkor kérd egyedi csomagajánlatomat email-ben, vagy telefonon.

Ha hoznál magaddal valakit, akkor is kérd egyedi ajánlatomat email-ben vagy telefonon!

Scroll to Top