nap
óra
perc
másodperc

Élvezd nőként is az anyaságot!

Egyéni stílusprofil-találkozó után

 • Pontosan fogod tudni, hogy melyek azok a praktikus és kényelmes ruhák, amik jól is állnak és kiemelik a nőiességed
 • Kiegyensúlyozott és nyugodt leszel
 • Megéled a nőiességed
 • Folyamatosan növekedik az önbizalmad
 • Nem lesz számodra kérdés, hogy mikor mit vegyél fel

Érezted már azt, hogy

 • Nincs időd semmire. Folyton időhiányban szenvedsz, és persze Magadra marad a legkevesebb energiád. Pedig tudod, ahhoz, hogy nyugodtan tudd nevelni a csöppségedet, Rád van a legnagyobb szükség. Emiatt fontos, hogy pozitív legyen a kisugárzásod, jól legyél lelkileg. Tudom, a mindennapos rohanás alatt ezt nagyon nehéz kivitelezni.
 • Nehéz az egyensúlyt megtalálni ebben a nehéz időszakban. Az intenzív napok, ezer teendővel teli időszak jelentős kihívás elé állít Téged. A végén vagy az egészséged szenved kárt, vagy a gyerekkel, családdal, férjjel való kapcsolat. Az ÉN pedig háttérbe szorul. Magadra tényleg semmi időd, energiád nem marad.
 • Nehezen megy az időbeosztás. Eleve a sok napi teendő nem egyszerű, nagyon nehéz mindent egy napba besűríteni, arra már valóban ben marad semmi energiád, hogy saját magaddal foglalkozz.

A egyéni stílusprofil felépítése azért született meg, hogy:

 • visszanyerd az önbizalmad
 • magabiztosan tudd nevelni a gyermekedet
 • emellett legyen elég időd a családodra, gyerekeidre, párodra
 • nyugodt legyél és kiegyensúlyozott
 • egyszóval boldog legyél az élet minden területén

El tudod képzelni, hogy ez Veled megtörténik?
Meghoztad a döntést, hogy az előbb említett területeken végre jelentős előrelépést tegyél, mert boldog, kiegyensúlyozott anyuka szeretnél lenni?

Szerintem igen, hiszen pont ezért olvasod most a soraimat. Képzeld csak el, az egyéni stílusprofil felépítése résztvevőjeként:

I.

Tetszeni fogsz magadnak a tükörben!

II.

Pontosan tudni fogod, mitől lesz egy kicsit minden nap jobb kedved

III.

Boldog anyuka leszel

Mit tartalmaz a tréning?

Egyéni stílusprofil felépítése

Emlékszel arra a kislányra, aki Benned lakozik, és szerette a pörgős szoknyákat, hercegnős ruhákat? Aki önfeledten tudott nevetni, boldog volt, és mindig vidám?
Nem voltak benne még gátak, nem volt megfelelési kényszer, tényleg őszintén tudott nevetni, emlékszel rá?

 

Hova tűnt? … Ott van Benned, csak elnyomtad. Elnyomták a külső hatások. De semmi gond, én segítek Neked megtalálni azt az önfeledten nevető kislányt.

 

Felállítjuk az álomképed, ehhez meghatározzuk, hogy mi kell ahhoz, hogy úgy érezd magad, ahogy akkor. Ahhoz, hogy igazán önmagad tudj lenni, ismerned kell azt a valakit, aki legbelül jelenleg el van nyomva. Ezt a valakit fogjuk életre kelteni.

Ki kísér végig ezen a csodálatos utazáson?

Gazdik Katalin vagyok szín- és stílustanácsadó, sminkes, a boldog anyukák szépségszakértője.

Kisgyermekes Anyukákat támogatok abban, hogy merjék megmutatni saját egyéniségüket, kiemeljék természetes szépségüket, ezzel boldogan neveljék a gyermekeiket.

Az elmúlt időszakban több hölgynek mutattam meg az elveszett szépségét, hoztam vissza az életkedvét, a magába vetett hitét.

Ez idő alatt azt tapasztaltam, hogy nem a külsővel vannak a problémák, nem plasztikai sebészhez kell fordulni, hogy jobban nézzenek ki, jobban érezzék magukat a bőrükben, hanem belül van a probléma, nem látták magukat szépnek. Pedig smink nélkül, természetesen a legszebb minden anyuka, ezt mutattam meg nekik. Megmutattam nekik magukban a szépet, az értékeket.

Mindegy, hogy belülről kezded és kifelé haladsz, vagy kívülről kezded és a belsőd is szépül ettől, de azt tudom, tapasztaltam magamon is, hogy ha hiszel magadban, akkor minden sikerül!

Én segítséget tudok Neked nyújtani az önbizalom fejlesztésében, és a külső szépséged megtalálásában.

Sok sikert kívánok Neked ehhez a csodálatos utazáshoz.

Néhány kisgyermekes anyukának segítettem már, és mint látod, nekem is sikerült. Leszel velünk Te is boldog anyuka 2023-ban?

Mennyibe kerül és mit tartalmaz az egyéni stílusprofil felépítése?

Születésnapi egyedülálló akcióm keretében kizárólag 2023.09.27-től 2023.10.04 éjfélig 19 990 Ft

Tartalmazza:

 • munkafüzet
 • 1,5-2 órás online találkozó (videóhívás)
 • a találkozó után 30 napig bármikor kérdezhetsz, a rendelkezésedre állok
 • 30 nap után egy telefonos konzultáció az elért eredményedről és a további tanácsokról
 • egy anyukás közösség, ahol hasonló problémával küzdő anyukákkal oszthatod meg a kérdéseidet, problémáidat, elakadásaidat, tapasztalataidat vagy éppen adhatsz nekik tanácsot

Nézd csak, én mennyit változtam

Előtte Utána

Kíváncsi vagy a történetemre?

 

Én is kislányként önfeledten, pörgős szoknyában hangosan nevettem. Majd az iskolás évek, betegség, a hirtelen megnyúlt testem (amire nehezen kaptam ruhát) elvette az önbizalmam. Az osztálytársak csúfolása, később a Social Media és a tévében a tökéletes arcok, látszólag boldog életek, mosolygós képek méginkább növelték az önbizalomhiányomat. Szürke kardigánban látod ennek az eredményét. Amikor megszülettek a gyermekeim, már tényleg nem volt kedvem tükörbe nézni.

 

Aztán megismerkedtem ezzel a csodával. Rájöttem, hogy kizárólag az a fontos, én mit szeretnék, az a lényeg, hogy megmutassam a világnak, én ki vagyok. Ha megpróbálok valaki lenni, az nem én leszek, hanem egy kitalált valaki és elbukok.

 

Megtanultam kifejezni magam, megtanultam öltöztetni magam úgy, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és nem az elvárásoknak megfelelően.

 

Én már megtanultam, szívesen megosztom Veled is!

 

Minden jog fenntartva © 2022 | delfistyleland.hu | email: info@delfistyleland.hu   https://delfistyleland.hu/ÁSZF/ 

Scroll to Top