Nézd meg, mint mondanak rólam mások!

"Színtanácsadáson és alkatelemzésen jártam Katinál, illetve a rúzs választásban is segített. Végtelenül kedves, megbízható, pontos és precíz. Minden kérdésre tudja a választ. Azt gondolom, hogy maximalista a munkájában. Szuper segédleteket állított össze és ötletekkel látott el. Mindenkinek szívesen ajánlom a szolgáltatásait."
Takács Orsolya
"Nagyon szuper volt, nagyon jól éreztem magam és tök jó, hogy most már bátrabban választhatok színes ruhákat. A levél amit kaptam, az is szuper, nagyon köszi a részletes leírásokat. Nagyon szuper volt!" Fotózás után: "Jó lett a fotózás, persze hogy segítettél, azóta az alapján próbálok öltözni meg vásárolni. Ezek a képek Nélküled nem lettek volna ilyen jók. 🙂 Te adtál önbizalmat a színekhez :)"
Molnár Erika - EkkaPixels
"Kozmetikusom, Lilla mikor említette, hogy lesz kollégája, aki stílustanácsadással foglalkozik, már vártam, hogy találkozzunk. Mindenre kiterjedő tanácsokkal látott el, a színválasztással, a smink, frizura terén. Teljesen feldobva jöttem haza. Színkártyájának segítségével, mentem vásárolni. Teljes megelégedéssel ajánlom, , hogy keresd fel Katát, mert tuti tud olyat mutatni, vagy mondani, amire eddig nem is gondoltál. Amit eddig hittem, hogy szerintem az én színem, megmutatta, hogy mi is az valójában, és igaza volt. Nyugodt, kellemes hangulatú csöndes helységben szinte elröppen az idő."
Kardosné Kreisz Ágota
"Minden jól megjegyezhető volt, a színek is élénken előttem vannak. Aznap be is szereztem zöld blúzt és sorra kerülnek elő a szekrényből a színek. Mai nap is még egy színnel gazdagodtam és mivel egyáltalán nem megterhelő nyitott szemmel járni, így tudatosan fogom keresni a további színeimben az aktuális ruhadarabokat. Még zokniban is."
Anita
"Egészen jól el tudom dönteni, hogy egy szín passzol-e, pont abban a fázisban vagyok azóta, hogy a szekrényből nem szívesen veszem elő azokat a darabokat, amik sápasztanak. 😃"
Hédi
"A vállalkozásom egy fontos mérföldkövéhez érve nagy segítségemre volt Kati stílustanácsadása. Egy számomra fontos üzleti találkozóra terveztük meg közösen az outfit-emet. Kati figyelme mindenre kiterjedt, az adottságaimtól kezdve a helyszínen át. A konzultáció révén időt és energiát spóroltam meg, amit így a szakmai felkészülésre fordíthattam. Az összeállított szett egyszerre volt kellően üzleties és kényelmes, ami nagyban hozzájárult, hogy magabiztosan jelenhessek meg. Ráadásul mindezt a meglévő ruhatáramból gazdálkodva, anélkül, hogy bármit be kellett volna szereznem. 🙂"
Málovics Eszter - Relax & Business coach
Ezúton is köszönöm szépen a sok tanácsot, beszélgetést és a még több nevetést! Nagyon jól éreztem magam és rájöttem , hogy lehet, nem is olyan vagyok valójában, mint amilyennek láttam/ látom magam....❤️
Bukai Bettina
Egy igazi élmény volt a színtanácsadás Katival. A kellemes környezetben igy éreztem magam, mintha épp egy átalakulós műsorban vettem volna részt. Megtudtam, hogy az élénk tavasz típusba tartozom. Az alkatomról is beszélgettünk, olyat is mondott Kati, ami nagyon meglepett. Most már mindig nálam van az ajándékba kapott színminta, s ha valami megtetszik, le tudom ellenőrizni, hogy valóban jól állna- e nekem. Megkímélve magamat a felesleges próbálgatástól. A ruhatáramból tudatosan válogatok, s ebben az évben már csak olyan darabokat választok, amik abszolút kiemelik az alakomat és nem sápasztanak.
Anikó
Scroll to Top