Videózz stílusosan

Láttad már a stílusos videókészítésről szóló videómat?

Még nem?

Akkor kattints erre a szövegre és nézd meg.

Ha már láttad, akkor is nézd meg még egyszer, és töltsd le a csekklistát is hozzá.

Vállalkozóként nem győzünk olyan tartalmakat készíteni, amik segítenek a követőink bizalmát építeni.

Egy profi videó vagy előadás előtt érdemes átgondolni a videómban említetteket:

Ezeken kívül érdemes figyelmet fordítani még egy nagyon fontos dologra, ami nélkül nem épül a bizalom, az előadás közben távoznak a résztvevők, és elúszik a bevétel.

Ez a valami nem más, mint a 

A FÉNY

Fontos, hogy jól lássunk és jól látszódjunk a videóinkban, hiszen ez segíti a közönségünkkel való kapcsolatteremtést és bizalom építést. A jó megvilágítás hozzájárul ahhoz, hogy professzionálisabb és vonzóbb képet mutassunk, ami elengedhetetlen a siker érdekében.

Hogyan érhetjük el a megfelelő megvilágítást?

Először is, javasolt, hogy válasszunk olyan helyszínt a felvételhez, ahol van elegendő természetes fény. Egy ablak közelében elhelyezkedve kihasználhatjuk a napfényt, ami gyönyörű és puhább megvilágítást eredményezhet. Ha a természetes fény nem elegendő, akkor fontoljuk meg további lámpák használatát. Vannak olyan speciális lámpák és fénykeltők, amelyek segítségével kiegyensúlyozottabb és megfelelőbb fényhatást érhetünk el.

Mielőtt elkezdenénk a felvételt, érdemes próbavideókat készíteni, hogy ellenőrizzük a megvilágítást és a megjelenést. Nézzük meg, hogyan mutat az arcunk, a hátterünk és a színeink a kiválasztott fényviszonyok mellett. Ha szükséges, állítsunk át vagy igazítsunk a lámpákon vagy a felvétel helyszínén, hogy a legjobb eredményt érjük el.

A videók nem kell, hogy tökéletesek legyenek. A személyes kapcsolat sokkal fontosabb, mint a tökéletes fényhatás. Engedjük, hogy személyes stílusunk és egyediségünk átsugározzon a videóinkon keresztül, és ez az, ami megszólítja majd a közönségünket.

Remélem, hogy ezek a tippek segítenek Neked abban, hogy még magabiztosabban és hatékonyabban jelenj meg a közösségi médiában. Ne feledd, a jó fényhasználat segít növelni a nézők bizalmát és nem utolsó sorban ezzel a Te bevételedet is.

Scroll to Top