"A Stílus az ember" - Külsőnkben és belsőnkben rejlő erő!

Csatlakozz hozzánk és legyél részese egy INSPIRÁLÓ és TANULSÁGOKKAL TELI webinárnak. A webinár időpontja: 2023.08.02 18:00-19:30

Kattints és iratkozz fel most!

Ki tartja az előadást?

Szórádi Rózsa

A sikeres hálózatépítők mentora

Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, így életem során az olyan pályák vonzottak vagy találtak meg, ahol erre bőségesen volt lehetőségem a kereskedelemben üzletvezetőként, majd a fiatalok tanáraként. Felfogásom, bárhol is voltam: értéket teremteni, védeni, továbbadni!

Vallom, hogy meg kell teremteni magunkban a test és a lélek egészségét (jólétét), hogy rendben legyünk, mert ekkor leszünk képesek mások szolgálatára. Legnagyobb örömöm jót tenni, ha kell, „megszelídíteni a kisrókát”, majd látni, ahogy ez a hatás tovább gyűrűzik!

Örömmel adom át a sok-sok évtizedeken át felhalmozott tudásomat érintse az akár a vállalkozásodat vagy az egészségedet.

Ki vagyok én?

Gazdik Katalin vagyok

Szín- és stílustanácsadó, sminkes

Már közel 10 éve kezdett érdekelni az öltözködés és az, hogyan befolyásolhatja az életünket. Megtapasztaltam, hogy milyen változást és önbizalmat hozott az életembe, amikor megtanultam megfelelően öltözködni és kifejezni saját egyedi stílusomat.
Mostanában több vállalkozó hölgyet öltöztettem vissza az önbizalmába, és ezzel több vásárló, vendég, ügyfél szavazott nekik bizalmat.

Mára szenvedéllyé vált számomra az, hogy segítsek másoknak megtalálni a maguk stílusát és átérezzék az öltözködés erejét. A webináron szeretném megosztani Veled tapasztalataimat és szakértelmemet az üzleti megjelenés és az egyedi stílus összekapcsolásáról. 

Itt az ideje, hogy Te is megtapasztald.

Minden jog fenntartva © 2022 | delfistyleland.hu | email: info@delfistyleland.hu   https://delfistyleland.hu/ÁSZF/ 

Scroll to Top